1:1 blev grundlagt i 2005 som et alternativ til den konventionelle tegnestue.
Navnet 1:1 udspringer af visionen om en ny tegnestueform, hvor den digitale verden og analoge byggetradition mødes - uden grænse mellem arkitekten der tegner og fagmanden der bygger. Vores færdigheder kombinerer de to verdener gennem brug af nye digitale produktionsmetoder. Vi tilbyder en sammenhængende, gennemskuelig og optimeret byggeproces - et led, fra idé til færdigt produkt.

1:1 kombinerer arkitektvirksomhed og digitalt fabrikationsværksted under ét tag.
Vi beskæftiger os med alle opgaver inden for det byggede miljø - fra interiør til byggeri. Vi tilbyder skræddersyede løsninger med fokus på arkitektonisk kvalitet og sund fornuft til konkurrencedygtige priser. Vi har en særlig interesse for byen som fænomen samt boligens utallige tilblivelsesformer.

1:1 gør innovativt brug af industriens potentialer og bruger cutting edge cnc-teknologi i udviklingen af det første digitalt producerede hus i Danmark.
Værkstedet på Nørrebro er et dagligt omdrejningspunkt og huser cnc fabrikken - vores in house produktionsenhed. Herfra bliver digitale tegninger omsat direkte til virkelighed på vores cnc maskine. Her kan du få leveret dit arkitekttegnede hus som komplet samlesystem eller få produceret bestillingsopgaver. Vi har en forkærlighed for at have materialet mellem hænderne og skitserer og eksperimenterer i alle slags materialer og miljøer i 1:1 på vores værksted i kælderen.

1:1 er internationalt funderet med tæt samarbejdspartner i London.
Vores partner i London FACIT leverer og udvikler cutting edge software inden for digitalt producerede huse. I et tæt samarbejde med FACIT har vi sat os et fælles mål: At gøre op med byggebranchens standarder og introducere Det innovative typehus - et skræddesyet byggesystem.

1:1 deltager i konkurrencer med et netværk af kvalificerede arkitekter.
Et særligt udpluk af kvalificerede arkitekter danner rammen for vores konkurrence virksomhed. Her diskuterer vi fagets fremtid og udtænker visioner for morgendagens verden. Det er her vi indhenter inspiration til vores virke og holder os ajour med morgendagens teknologier og arkitekturens potentialer.

1:1 har en fælles akademisk baggrund fra Kunstakademiets Arkitektskole, hvor grundstenen blev lagt.
Gennem ophold i udlandet i bla. Arizona og New York samt byggeplads- og tegnestueerfaring i Danmark (bl. a. Henning Larsen, 3XN, Søren Robert Lund, Claus Bjarrum) blev faget sat i perspektiv og ambitionen om at gøre tingene anderledes funderet. I dag underviser Nicholas på Arkitektskolen, som stadig inspirererer os til at tænke nye muligheder i en hastigt voksende byggeindustri.

eentileen mini logo
griffenfeldsgade 20 stuen til højre | dk 2200 kbh n